sungrow - harvesting the sun

Engineering, προμήθεια, κατασκευή

Με περισσότερα από 22 χρόνια εμπειρίας στην ανάπτυξη και τη δημιουργία τεχνολογίας φωτοβολταϊκών αντιστροφέων, η Sungrow είναι ο κορυφαίος πάροχος έξυπνων λύσεων ενέργειας στον κόσμο.

Έξυπνες λύσεις ενέργειας

Η Sungrow συνδυάζει τεχνολογία καθαρής ενέργειας με ηλεκτρονικά συστήματα ισχύος, αποθήκευση ενέργειας και τεχνολογία υπολογιστών cloud. Η άρτια ανάπτυξη βασικών συστημάτων και οι σχεδιαστικές δυνατότητες για ενσωμάτωση συστημάτων μάς έχουν φέρει στη θέση του παγκόσμιου ηγέτη της βιομηχανίας για ολοκληρωμένα πακέτα λύσεων. Από την ανάπτυξη και τη σχεδίαση μέχρι την κατασκευή, τη διανομή, τη λειτουργία και τη συντήρηση, καλύπτουμε ολόκληρο τον κύκλο ζωής των λύσεων φωτοβολταϊκών σταθμών.

Gansu Jinchang 100MW Photovoltaic Power Plant

Σταθμοί ενέργειας σε έρημο

Η Sungrow είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που συμμετείχε στην κατασκευή και την ανάπτυξη σταθμών ενέργειας σε έρημο στη Δυτική Κίνα. Ένας μεγάλος αριθμός έργων επίδειξης έχει κατασκευαστεί Στη Δυτική Κίνα (Qinghai, Θιβέτ και Gansu) και στην Αίγυπτο. Αυτές οι πρωτοβουλίες έχουν καθορίσει τα βιομηχανικά πρότυπα και έφεραν ριζοσπαστικές αλλαγές στον έλεγχο της ερημοποίησης.

Η Sungrow έχει συγκεντρώσει πλούσια, έμπρακτη εμπειρία ως προς την ορθή χρήση της γης και την οικολογική αποκατάσταση. Έχουμε επιδείξει με επιτυχία την εξειδίκευσή μας στο Guangdong της Κίνας και σε άλλες περιοχές, όπου εγκαταστήσαμε ειδικούς σταθμούς για την εξαγωγή επιβλαβών ουσιών από το έδαφος, προστατεύοντας έτσι τα υπόγεια ύδατα και αποκαθιστώντας το έδαφος για μελλοντικές αγροτικές χρήσεις. Αυτές οι εξαιρετικά επιτυχημένες μέθοδοι μπορούν να αναπαραχθούν και να εφαρμοστούν σε πολλές μολυσμένες περιοχές ανά τον κόσμο.
Ως παγκόσμιος ηγέτης στην κατασκευή λύσεων καθαρής ενέργειας, η Sungrow ενθαρρύνει ενεργά τη μετάβαση στην πράσινη γεωργία και τις βιολογικές καλλιέργειες. Πιστεύουμε ότι η πράσινη ενέργεια και οι πράσινες καλλιέργειες αλληλοσυμπληρώνονται ως δύο κομβικά στοιχεία για ένα βιώσιμο μέλλον. Προάγουμε τη μεταμόρφωση της σύγχρονης μονολιθικής γεωργίας σε έξυπνες, πράσινες γεωργικές πρακτικές που βασίζονται σε επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, για τη διαμόρφωση ενός αμοιβαία επωφελούς, διαδραστικού δεσμού μεταξύ της πράσινης γεωργίας και της καθαρής ενέργειας για όλους.
Η Sungrow συνεργάζεται ενεργά με πανεπιστήμια, ερευνητικά ινστιτούτα και εργαστήρια για τη βελτίωση διαφόρων πεδίων, όπως η σχεδίαση φωτοβολταϊκών σταθμών και η επιλογή εξοπλισμού και υλικών. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τη μη άσκηση αρνητικού αντίκτυπου σε άλλους κλάδους, όπως η αλιεία, ώστε να μπορούν όλες οι βιομηχανίες να συνυπάρχουν αρμονικά.
Υποστηρίζουμε την έρευνα για τη βιώσιμη δασοκομική διαχείριση και συνεργαζόμαστε με ειδικούς σε θέματα γεωργίας και δασοκομίας, καθώς και με κολέγια και πανεπιστήμια που διεξάγουν επιστημονικές έρευνες. Δέντρα όπως π.χ. τα "Cinnamomum Camphora" ή "Taxus Mandiya" είναι ιδανικά για αναφύτευση σε μεγάλες εκτάσεις. Βελτιώνουν αποτελεσματικά όχι μόνο τη γεωλογική κατάσταση του εδάφους, αλλά επίσης αυξάνουν σημαντικά το συνολικό εισόδημα που μπορεί να αποκτηθεί από τη γη.
Η Sungrow έχει τελειοποιήσει τη σχεδίαση, την κατασκευή, τη λειτουργία και τη συντήρηση πλωτών σταθμών με ανθεκτικές και φιλικές για το περιβάλλον τεχνολογίες. Πραγματοποιήσαμε ριζοσπαστικές αλλαγές σε βασικές τεχνολογίες, όπως την ενσωμάτωση συστήματος, και έχουμε κατασκευάσει στο Huainan τον μεγαλύτερο πλωτό φωτοβολταϊκό σταθμό στον κόσμο, ο οποίος θα συνεχίσει να προάγει την ιδέα της αναβάθμισης των πλωτών φωτοβολταϊκών σταθμών σε όλη τη βιομηχανία.

sungrow - uneven terrain

Ανισόπεδα εδάφη

Η Sungrow αναπτύσσει φωτοβολταϊκούς σταθμούς σε ορεινές περιοχές, πρώην ορυχεία και τεράστιες εγκαταλελειμμένες εκτάσεις. Ειδικευόμαστε στα πολύπλοκα εδάφη και στην επίλυση δυσκολιών μεγάλων κατασκευών. Τα εν λόγω έργα έχουν κερδίσει τον σεβασμό και τα εύσημα της βιομηχανίας και έδειξαν με καινοτόμο τρόπο την εκτενή χρήση νέας ενέργειας στην Κίνα.


Αναφορά: Έργο 50 MW στο Suwan, Chaohu, Επαρχία Anhui.

Sungrow HQ

Κατανεμημένα φωτοβολταϊκά συστήματα μεγάλης κλίμακας

Η Sungrow παρέχει στους πελάτες της one-stop υπηρεσίες προτυποποίησης: προγραμματισμό, σχεδίαση και κατασκευή, καθώς και έξυπνη λειτουργία και συντήρηση. Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, όπως αποκλειστική προσαρμοσμένη ασφάλεια φωτοβολταϊκού σταθμού, χρηματοδοτική μίσθωση και διαφύλαξη αξίας παραγωγής ενέργειας, σύμφωνα με τις ανάγκες των πελατών, δίνοντάς τους τη δυνατότητα να απολαμβάνουν τα οφέλη των υπηρεσιών μας εντελώς ξέγνοιαστα. Η Sungrow έχει αναπτύξει και κατασκευάσει με επιτυχία ένα έργο 100 MW στη ζώνη επίδειξης παραγωγής κατανεμημένων φωτοβολταϊκών συστημάτων στο Hefei, το πρώτο έργο κατανεμημένων φωτοβολταϊκών στην Κίνα με πιστοποίηση TÜV στο Guangzhou, το πιλοτικό έργο φωτοβολταϊκών μικροδικτύου στο Πανεπιστήμιο Επιστημών και Τεχνολογίας της Κίνας (USTC) στο Hefei και πολλές ακόμα κατανεμημένες φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις.