sungrow - service you can count on

Χαιρόμαστε πάντα να είμαστε σε επικοινωνία μαζί σας.

Ορισμένες εταιρείες ενδέχεται να θεωρούν το σχολαστικό σέρβις μια κοστοβόρα διαδικασία και τίποτε άλλο. Πεποίθησή μας είναι ότι το σέρβις είναι μια υπέροχη ευκαιρία να έρθουμε ξανά σε επαφή και ενδεχομένως να χτίσουμε μια μακροχρόνια και αμοιβαίως επωφελή σχέση μεταξύ μας.

Το σωστό σέρβις χτίζει μια υγιή σχέση με τον πελάτη.

Το σωστό σέρβις ξεκινάει πριν ακόμα ένας πελάτης κάνει μια αγορά και φυσικά δεν ολοκληρώνεται με την παράδοση ενός προϊόντος. Για να σας βοηθήσουμε με τη έναρξη λειτουργίας του έργου που έχετε επιλέξει, προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες έργου, σχεδίαση συστήματος και υπηρεσίες εμπειρίας με τα προϊόντα, στις οποίες περιλαμβάνονται η εκπαίδευση συστήματος, εγκατάσταση προϊόντος και θέση σε λειτουργία.

Αφού ξεκινήσει ομαλά η λειτουργία της εγκατάστασής σας, έμπειροι μηχανικοί σέρβις είναι στη διάθεσή σας σε σημεία σέρβις ανά τον κόσμο. Για να διατηρηθεί ο χρόνος εκτός λειτουργίας στο ελάχιστο, διαθέτουμε κατά τόπους αποθήκες ανταλλακτικών οι οποίες είναι εξοπλισμένες πλήρως με απόθεμα γνήσιων ανταλλακτικών για γρήγορη παράδοση.

Θα σας εκπαιδεύσουμε ως προς όλες τις πλευρές λειτουργίας, συντήρησης και διαχείρισης έργου που προβλέπονται για την εγκατάστασή σας. Και όπως σας είπαμε εξαρχής, θα είμαστε σε επικοινωνία.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν συμβουλευτική σχετικά με τη θέση σε λειτουργία του φωτοβολταϊκού σταθμού σας και επέκταση εγγύησης (είτε ολική είτε μόνο ανταλλακτικών). Επίσης θα λάβετε πληροφορίες σχετικά με την προληπτική ή διορθωτική συντήρηση καθώς και το δίκτυο συνεργατών Service της Sungrow.

Οι έμπειροι μηχανικοί μας μετρούν πολλά χρόνια εμπειρίας στη σχεδίαση φωτοβολταϊκών σταθμών και μπορούν να διαμορφώνουν προσαρμοσμένες λύσεις που ταιριάζουν απόλυτα στις δικές σας προδιαγραφές και ανάγκες. Θα λάβουμε υπόψη κάθε λεπτομέρεια, από το προτεινόμενο προφίλ σχεδίασης, τον προϋπολογισμό, τον χρόνο, τη δυνατότητα παραγωγής ενέργειας και την προβλεπόμενη εξοικονόμηση σε εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα.

Για να σας βοηθήσουμε με την ομαλή και σταθερή λειτουργία της φωτοβολταϊκής εγκατάστασής σας, προσφέρουμε πλήρη εκπαιδευτικά προγράμματα που καλύπτουν κάθε πιθανότητα. Τα επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματά μας περιλαμβάνουν από τις βασικές αρχές της ηλιακής ενέργειας μέχρι συγκεκριμένα στοιχεία για τη συμβατότητα σύγχρονων δικτύων, και από έκτακτες μέχρι καθημερινές ενέργειες συντήρησης και λειτουργίας.
Αν και υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης εξ αποστάσεως και μέσω δικτύου, ορισμένα προβλήματα πρέπει να επιλύονται διά ζώσης και στον χώρο του πελάτη. Οι μηχανικοί τεχνικής υποστήριξης θα χαρούν να σας προσφέρουν επαγγελματικές και σχολαστικές υπηρεσίες αντιμετώπισης σφαλμάτων σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, για να διασφαλιστεί η επιτυχής και έγκαιρη ολοκλήρωση του έργου σας βάσει προϋπολογισμού.

Οι πελάτες μπορούν να διεκδικήσουν τις αξιώσεις εγγύησης μέσω της ηλεκτρονικής πύλης πελατών: https://support.sungrow.co/portal/home

ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Sungrow Australia Group Pty. Ltd.

Suite 1703, 99 Mount Street
North Sydney NSW
Αυστραλία

Toll free: 1800 SUNGROW (786 476); Overseas: +61 2 9922 1522
info@sungrowpower.com.au
service@sungrowpower.com.au

Sungrow Floating

No.1688, Xiyou Road, Hefei Hi-tech Zone
Manufacture: Intersection of Huaipan Road and Shengtai Avenue, Pingwei Economic Development Zone, Huainan City, China
Hefei Shi
Anhui Sheng,
Κίνα

+86-551-6532 7879
overseas@sungrow.cn

Sungrow India Pvt Ltd.

310 & 314, JMD Pacific Square, Sec-15
Gurgaon
Haryana
Ινδία

Hindi/English:+91-080-41201350
service@in.sungrowpower.com

Sungrow Power (Hong Kong) Co., Ltd.

12/F. SAN TOI BLDG 137-139 CO
Central
Hong Kong Island
Χονγκ Κονγκ ΕΔΠ Κίνας

852 2960 8571


Sungrow Power Korea Limited

BL tower 10th, 5, Teheran-ro 33-gil, Republic of Korea
Gangnam-gu
Seoul
06141
Νότια Κορέα

Korean/English:+82-70-7719-1889
service@kr.sungrowpower.com
Info@kr.sungrowpower.com

Sungrow Power Supply CO.,Ltd

#23 Florida st. Greenhills
Mandaluyong City
Metro Manila
Φιλιππίνες

Filipino/English: +639173022769
service@ph.sungrowpower.com

Sungrow SEA

-02-26 Dataran Cascades. No 13A, Jln PJU 5/1 Kota Damansara 47810 PJ
Petaling Jaya
Selangor
Μαλαισία

Malay/English: +6019-897 3360
service@my.sungrowpower.com
luis.xu@sungrow.cn

Sungrow Vietnam

Dreamplex Building, 10 floor, 195 Dien Bien Phu
Binh Thanh District
Ho Chi Minh
Βιετνάμ

+ 84 9 1418 7998
thang.vu@cn.sungrowpower.com